maanantai 25. elokuuta 2008

Huhhuh, olemme kuin olemmekin karhuja!

Pieni pelonväristys kävi selkäpiissäni, kun näin, että Helsingin Sanomain nettisivuilla on testi, jossa voi testata, mikä eläin on. No, mehän Alberton kanssa olemme tietenkin karhuja, mutta en voinut vastustaa kiusausta ja niinpä tein testin. Olin hurjan helpottunut, kun tuloksena oli, että olen karhu! Pyysin Albertoakin tekemään testin, ja hänkin on sen mukaan karhu. Loistavaa! Uteliaisuuteni kuitenkin heräsi, ja haluaisin tietää, mitä eläimiä blogiani käy lukemassa. Siispä: käykää tekemässä eläintesti ja kirjoittakaa kommenttiosioon, mitä tulokseksi tuli. Itse ainakin toivoisin, että täällä kävisi ainakin jokunen siili, majava ja miksei susikin. Kaikki muutkin eläimet ovat toki tervetulleita! Niin, ja ehkä joku teistä lukijoistakin on karhu.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siili täällä moi _o/

Anonyymi kirjoitti...

Majava tervehtii :-D

Maria kirjoitti...

Täällä myös Siili tevehtii! :)

Anonyymi kirjoitti...

Stadin läheltä löytyy Orava ;p

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä täältä yhdeltä majavalta. :)

Olivia Orso kirjoitti...

Onko totta, että olemme Alberton kanssa ainoat petoeläimet täällä? Aika mielenkiintoista, vaan eipä siinä mitään. Majavat, siilit ja oravat ovat kaikki varsin mukavaa seuraa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Testit olivat tällaislle harmaapäille aika vaikeita kun kysymykset oli niin tiukkoja, mutta tulokset näyttivät muorin olevan majava ja minua sikäli helpotti yllätys yllätys, ettei nimeäni tarvitse vaihtaa

Terveisin

Vanha harmaapäänalle

Anonyymi kirjoitti...

Turkulainen siili täällä, tuh tuh!