keskiviikko 27. toukokuuta 2009

“On pieni valkoinen tiikeri karannut…”

Tänä iltapäivällä ovellemme koputettiin. Menin avaamaan ja kauhistuin – oven takana oli valkoinen tiikeri! Sitten huomasin, että ovellamme seisoi myös pupuneiti.- Olen tuosta naapurista. Nimeni on Neiti Pupu, pupuneiti sanoi. - Teillä näkyy olevan niin paljon eläimiä, että ajattelin, että jospa tämä tiikeri on karannut teiltä.

Kerroin Neiti Pupulle, ettei meillä itse asiassa ole niin vaarallisia eläimiä. Sitten pyysin uuden naapurini peremmälle. Tiikeri tassutteli perässä.

Neiti Pupu ihaili pelargoniani ja antoi minulle kasvinhoitovinkkejä.Kaikkinensa vaikutti siltä, että olemme saaneet oikein mukavan uuden naapurin. Mutta mitä ihmettä me tälle tiikerille teemme?

- - -

Earlier in this afternoon there was knocking on our door. To my horror I discovered a white tiger. The tiger, however, was not alone – she was accompanied by our new neighbour, Ms. Pupu. (Her name translates as “Rabbit” in English.) I invited her to see my new pelargonium. She was kind enough to provide instructions for taking care of the flower. But what to do with the tiger?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hui miten pelottavia eläimiä siellä teilläpäin liikkuu! Toisaalta tämä yksilö näyttää melko pieneltä ja kiltiltä, joten ehkä hänet voisi adoptoida koirien kaveriksi? Ja opettaa käyttäytymään koirien kanssa samalla tavalla...
Oikein mainiota alkavaa kesää hurjista eläimistä huolimatta! Täälläpäin pelottavimmat kotieläimet on olleet pieniä, lentäviä, surisevia ja pistäviä...
t.stadinalle

Nallu kirjoitti...

Ehkäpä tiikeri on kuitenkin pelottavasta ulkonäöstään huolimatta sisimmässään arka ja ujo ? Olisiko siitä teidän kotitiikeriksi ?