sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kaksi vuotta täyteen – on aika järjestää arvonta!

Blogini viettää jo 2-vuotissyntymäpäiviään 25.3. Siksi teemme juhlan kunniaksi samoin kuin 1-vuotissynttäreilläkin: järjestämme arvonnan!

Arvontaan voi osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kertoo, mikä Olivia Orson salissa -blogin postauksista/aiheista/tarinoista on viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana ollut kiinnostavin. Tietenkin kaikki nekin voivat osallistua, jotka eivät ole blogia niin kauaa lukeneet. Jos löysit blogin vasta nyt, kerro, mikä on ensivaikutelmasi blogista.

Arvontaan voi osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Osallistumisaika päättyy, kun on tultu keskiyöhön 24.3. Suomen aikaa (katso sushikello).

Arvonnassa arvotaan kolme palkintoa, jotka kaikki sisältävät Pienen karhukirjan sekä nallen. Lisäksi palkinnoissa on seuraavaa sisältöä:

Ensimmäinen palkinto sisältää Marian ohjeilla tehdyn vaaleanpunaisen ballerinamekon, kaksi vaaleanpunaista ruukkua ja Victoria Björnhufvudin suosittelemia englanninlakuja. Kokonaisuudessaan palkinto näkyy tässä kuvassa:Toinen palkinto sisältää valkoisen ballerinamekon ja kaksi punaista ruukkua. Palkinto näyttää siis tällaiselta:Kolmas palkinto puolestaan pitää sisällään tyynyn, joka on hieman omituinen yhdistelmä retroa ja romantiikkaa, sekä englanninlakuja. Kokonaisuudessaan se näyttää tällaiselta:Arvonta suoritetaan 25.3. Pyrimme myös julkaisemaan voittajien nimet silloin.

- - -

Two years gone – time for a draw!

My blog will become two years old on March 25th. We celebrate this with the same tradition as on the first birthday: by having a draw!

To participate, leave a comment on this blog entry and tell us which entry you have found the most interesting over the past twelve months. No need to worry if you haven’t been with us that long – your entry will still qualify. If you have found my blog just recently, you can tell us what has been your first impression. You are welcome to participate even if you are from abroad and use your own language to post your comment. Just make sure to toss your entry in by the midnight on March 24th Finnish time (i.e. Eastern European Timezone, +1 hour from the Central Europe, +2 from UK, etc.).

There will be three prizes. All prizes includes the Finnish edition of the book “Bear” and a teddy. In addition to this, the first prize includes a ballerina suit (designed by Maria), two antique pots and a jar full of liquorice allsorts recommended by Victoria Björnhufvud. The second prize is similar, sans the sweets (also the colors of the ballerina suit and pots are different). The third prize consists of a pillow and a jar of allsorts.

The draw will take place on March 25th and we will do our best to publish the winners on the very same day.

22 kommenttia:

TINK - SONIA kirjoitti...

Wow two years!!One of the things I love about your blog is the originality with which you do your post, using your little bears to teach your minis.Miniregards.

Taina kirjoitti...

Paljon onnea blogille :) Minusta on ihanin kohta, kun noi eläimet saapu taloon Hannan tekemät eläimet ovat sitten niin sööttejä. :) Iloista alkavaa viikkoa sinulle toivoo: Nukkekoti Jie

Maija kirjoitti...

Onnea blogolle.
Tykkäsin siitä kun olivat puolukkametsä retkellä

Aino kirjoitti...

Minäkin haluan onnitella blogiasi, vaikka jo viime vuonna arpaonni suosikin. :) Tykkään kaikista eniten kotimaanmatkailu-aiheisista jutuista, esim. Tampereen reissustanne oli kiva lukea, ja myös herkkuruuat tuovat aina veden kielelle.

Anonyymi kirjoitti...

Karhunhalaus ja onnittelut blogille! Tämä on yksi lempiblogeistani, rakastan matkajuttuja ja varsinkin kaikkia ihania valokuvia, joissa karhupariskunta on jonkun nähtävyyden luona tai markkinoilla tai muualla, ne ovat niin hellyyttäviä. Ja sujuvasti kirjoitettua tekstiä on aina ilo lukea:) Tiina L

tiina/käsin tehty kirjoitti...

ONNEA PALJON!!!!
Tykkään mm. niistä jutuista, joissa vieraillaan ulkomailla.
Oikeasti en todellakaan voi valita vain yhtä, koska tykkään tästä blogista kokonaisuudessaan aivan valtavasti.

Lotte kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle blogille!

Mulle tulee ekana mieleen Rooman matkasta juttu ja kuvat joissa Alberto seikkalee Colosseumilla. Tykkään myös ruokajutuista!

p.s. Jaksaiskohan Alberto joskus laittaa vaikka ohjeita taikomiinsa herkkuihin? ;D

riSa kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle blogille! Matkakuvaukset poseerauskuvineen ovat aina mukavia luettavia. Yhtä postausta ylitse muiden on kuitenkin vaikea valita mutta ehkä tuo Chi-hau-hau vie tällä kertaa voiton kotiin. :)

Mirja kirjoitti...

Kiitos hauskasta blogista, jota käyn seurailemassa. Italian matka on jotenkin jäänyt mun mieleen...sinne kun omakin mieli kaipailee :)

MarEve kirjoitti...

Onnea blogillesi. Juttusi ovat mukavia ja varsinkin valokuvat, joissa pariskunta on milloin konsertissa, milloin metsässä ja milloin missäkin.

wiiks kirjoitti...

Kyllä aika kuluu nopsaan :) Onnea 2-vuotiaalle!

Myös minä pidän reissutarinoista -

Kaija kirjoitti...

Onnitelut! Kovasti ovat karhut ehtineet seikkailla kahden vuoden aikana. Parasta yksittäistä seikkailua on vaikea nimetä, ovat kaikki olleet kivoja. Ehkä kuitenkin mukavimpia ovat olleet kuvat, joissa olette konserteissa.

jirps kirjoitti...

Minäpäs olinkin niin tunnollinen, että etsimällä etsin sen hassun postauksen, jossa goottivieraiden mukaana tullut käärme säikäytti Olivian,. Jostais syystä se on jäänyt mieleen, vaikka se on jo niin vanha (eli 11.12.2008). Matkakertomukset ovat mukavia, niissä on hauska näkökulma!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Pidän koko blogista,mutta en pidä ruokajutuista.
T: Saimi

Raija Maula kirjoitti...

Paljon Onnea blogillesi! Hauskoja juttuja on niin monta, että on vaikea valita! Kiva kun matkoillakin on nallet mukana ja pääsevät kuviin ja juttuihin.

mummo-orso kirjoitti...

Onnitteluja niin blogille kuin Albertolle ja Oliviallekin!
Matkakertomuksista ja vallankin joissakin niissä olleista huikean hienoista kuvista on mummokin tykännyt.:)

Maija kirjoitti...

Onnittelut kaksivuotiaalle blogillesi! On vaikea nimetä parasta juttua, sillä pidän kokonaisuudesta: sujuvasta tekstistäsi, kivasti otetuista valokuvista ja mielenkiintoisista matkakuvauksista.

Jonski kirjoitti...

Onnea blogille ja karhupariskunnalle!
Erityisesti huumoriini vetosi Alfredo Draculana ja se, että karkupariskunta on joutunut ratkomaan arkisia ongelmia mm. wc-pöntön kanssa.
Hienoja kuvia ja loistavaa tekstiä (antaa kenties viitteitä tulevasta...?)! Ruokajutust saavat veden kielelle. Ehkäpä joku antipasto olisi nyt paikallaan...

Jonski kirjoitti...

Ihan kun ois kirjoitushärö iskenyt tuossa edellisessä kommentissa...

Anna kirjoitti...

Paljon onnea blogillesi!
Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta pidän siitä kovasti! Vanhempia postauksia olen selaillut jonkin verran, mutta en osaa sanoa mikä olisi suosikkini.
:)

Tiina kirjoitti...

Onnea! Pakko nyt tuumata niinkuin nuo muutkin, että yhtä juttua on ihan mahdoton valita. Ulkomaan reissuraportit on silti ehkäpä blogin parasta antia minulle.

Jaana S kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle blogille!
Nallukoiden reissukuvat ja -tarinat ovat todella hauskoja.