tiistai 8. syyskuuta 2009

Viikonloppu Stadinallen luona

Viikonloppuna jätin Alberton kotiin hoitamaan eläimiä ja matkasin junalla Helsinkiin Stadinallen luo. Sain houkuteltua hänet sushille, ja tällaisia me maistelimme:Paikka oli Ichiban Aikatalossa. Sieltä saa mielestäni aivan erinomaista sushia. Voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon.

Lauantaina syöksyimme innoissamme Wanhaan Satamaan, koska siellä oli kädentaitomessut. Nepä olivatkin sitten hieman vaaralliset, sillä sekä minä että Stadinalle saimme kulumaan melkoisen määrän rahaa. Ostimme kaikenlaista mukavaa, mm. uudet lompakot ja hassut Virkku Koukkusen kassit.

Messuilla todella oli paljon kaikenlaista kaunista. RitaRillalla oli myynnissä kaikenlaista ihanaa, jonka saattoi itse ommella. Iso lohikäärme oli hieman pelottava, mutta kun sen ompelupakkaus aikanaan ilmestyy, kiusausta voi olla vaikea vastustaa.Tuija Leinonen oli puolestaan oivaltanut, että mököttämisen voi delegoida. Pitää vain hankkia Mökötin, joka osaa mököttää, vaikkei olisi itse suuttunut kenellekään.Tuija Leinosen nuket olivat aivan ihania. Tässä näette nuken kellon kanssa...... ja tässä roikkuu rivissä Enkeliunia. (Yksi sellainen muuten lähti minun mukaani.)Amanda Heikkisen myyntipöydän luona tapasin useita avaruusolentoja. Mietin hetken ja tulin siihen tulokseen, että alien tekisi Albertolle hyvää. Oli hieman vaikea valita, mikä avaruusolennoista oli hauskin, mutta lopulta valitsin Mimmi-nimisen kolmisilmäisen alienin, joka näkyy kuvassa ylhäällä oikealla.Viikonloppu oli oikein mukava, ja ehdimme Stadinallen kanssa paljon muutakin kuin kierrellä messuilla. Kävimme mm. elokuvissa. Kiitokset Stadinallelle vieraanvaraisuudesta. Täytyy varmasti ottaa joskus uusiksi.

- - -

Last weekend I left Alberto to look after our pets and took the train to Helsinki to visit my friend Stadinalle. We started our girls’ weekend with sushi at Ichiban. On Saturday we hurried to the handicraft fair and exhibition at Wanha Satama. There were many beautiful objects to see and buy – needless to say that both me and Stadinalle made quite a many “investments” there. For example, I bought a three-eyed alien as a gift for Alberto. After the visit to the fair we still had time to do many other things, too. Thanks a lot, Stadinalle, for your hospitality!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No tämäpä yllätys! Olipas mukava tulla ihan kirjoituksen aiheeksi
:-) Ja viikonloppu oli tosiaan
oikein mukava, vaikka rahaa saikin menemään messuilla ihan riittävästi. Pelkkää hyödyllistä ja tarpeellistahan me vain osteltiin!!!? Sushikin oli mielenkiintoinen kokemus, mutta taidanpa valita jotain muuta syötävää seuraavalla kerralla.
Tervetuloa toistekin, ilman muuta. Tosin suosittelen tulemaan sen jälkeen kun parveke ei ole enää "käyttökielossa", koska sisällä on joka päivä aina vähän lämpimämpää...
t.stadinalle