sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Tärkeä syntymäpäivä

Etsin juuri sopivaa paikkaa lemmikkiteddykarhulleni, kun huomasin, että koko olohuoneen pöytä oli täynnä Alberton Asterix-sarjakuvia. Näytin pöllämystyneeltä, mutta Alberto selitti innokkaasti, että olimme aivan unohtaneet Asterixin 50-vuotissyntymäpäivän, joka oli viime kuussa.Siinä olikin tietysti aihetta pieneen juhlistamiseen, koska olemme molemmat olleet Asterix-faneja pienestä pitäen. Ollessani pieni vanha harmaapäänalle luki minulle Asterix-albumeja niin innokkaasti, että osasin monet tarinat ulkoa. Parhaita tarinoita ovat mielestäni Asterix ja Kleopatra, Asterix gladiaattorina, Asterix legioonalaisena ja Asterix ja gootit.

Emme tietenkään Alberton kanssa voi täysin yhtyä Asterixin näkemykseen roomalaisten hulluudesta, mutta muuten olemme sitä mieltä, että näitä 50-vuotissynttäreitä sietää kyllä juhlia.

---

I was looking for a place for my favorite teddy bear, when I discovered that Alberto had occupied the table in our living room with his Asterix comics. I was confused at first, but Alberto explained that we had missed Asterix’s 50th birthday last month. I had to agree that the birthday of our little but resourceful Gaulish friend is a good excuse for a celebration!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tykkään Asterixseista!
T:Saimi

Anonyymi kirjoitti...

Ilman muuta kannattaa ja pitääkin juhlia! Roomalaisten hulluudesta voi jo tietysti tänä päivänä olla eri mieltä Asterixin ja Obelixin kanssa, jospa ne roomalaiset ovat oppineet jotain kun aikaakin on kulunut eikä vanha Jullekaan enää ole ns "puikoissa". Muuten, jos et enää muista niitä (lähes) ulkoa niin jospa Albertto lukisi sinulle muistin virkistämiseksi... ;-), ;-)

Vanha harmaapäänalle

Olivia Orso kirjoitti...

Täytyypä kysyä Albertolta. ;) Ääneenlukemista on aina mukava kuunnella.