keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Arvonnan voittajat julkistetaan nyt!

Jo aamusta asti Alberto oli aivan täpinöissään, koska hän tiesi, että tänään suoritettaisiin blogini ensimmäinen arvonta. Kuten jo aiemmin kerroin, onnettarena toimi Victoria Björnhufvud, joka oli hyvin tarkkana siitä, ettei katsonut arvontakulhoon päinkään, kun nosti voittajalaput.Tässä ovat tulokset:

Ensimmäisen palkinnon on voittanut Aino. Toinen palkinto menee Askartajalle. Kolmannen palkinnon saa puolestaan Jontey. Ilmoittakaa yhteystietonne sähköpostitse osoitteeseen olivia.orso(miukumauku)luukku.com. (Miukumaukun kohdalle tulee siis at-merkki.) Osoitetiedot saatuani lähetän palkinnot mitä pikimmin. Muistin virkistämiseksi voitte vilkaista aiemmasta postauksesta, mitä olette voittaneet. Onnea!

Olen hieman surumielinen siitä, että kaikki eivät voineet voittaa. Älkää kuitenkaan olko huolissanne: arvonnan järjestäminen oli sen verran jännittävää, että tuskin tämä jää viimeiseksi arvonnaksemme.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon kiitoksia arvontavoitosta! Olemme sitten istuneet samoilla luennoilla Tampereella!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hauskaa! Laitoin sinulle osoitteeni. Kiitokset jo etukäteen hienosta ja runsaasta palkinnosta!

Jontey kirjoitti...

Ihanaa! Kerrankin kävi tuuri. Kiitoksia todella paljon!

askartaja kirjoitti...

Tänään se sitten saapui! Upeita juttuja! Pusuja ja juustoja jo maisteltu ja kirjakin on jo selattu läpi, pehmonalle sylissä. Mutta se liina, onko se Olivian itsensä käsialaa? Kaunis! Kiitokset vielä kerran hyvän mielen tuottamisesta.

Taina kirjoitti...

Ihania palkintoja sinulla oli harmikseni en osallistunut arvontaa en tiennyt, mutta jospa seuravalla kerralla onni voi potkaista minuakin. Nukekkoti Jie

Olivia Orso kirjoitti...

Hei Askartaja!

Kyllä tuo liina oli minun itseni virkkaama. Sen malli on kirjasta 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin. Kirja on vallan mainio: siinä on kaikenlaisia paloja, joista voi koota sen kokoisia kokonaisuuksia kuin haluaa ja monet käyvät hyvin pöytäliinoiksi, jos koti on hieman pienempää kokoa. Kirjassa on myös paljon värikkäitä kukkamalleja.

Oli hauska tuottaa iloa palkinnolla. Minun ja Alberton tarkoitus onkin tuoda iloa tällä blogillamme.

Jontey kirjoitti...

Hei!
Pikkasen on tämä kevät tuonut jotain ihmeellisiä kiireitä.. ;) Kiitoksia kovasti paketistasi!!!
Aurinkoista kevättä!