torstai 10. joulukuuta 2009

Suomuisia lemmikkejä

Kuten tiedätte, kotimme on täynnä kaikenlaisia eläimiä. Täytyy tunnustaa, että kyllä meiltä löytyy pari akvaariokalaakin. Victoria Björnhufvud halusi tietää, kuinka kaloja hoidetaan, ja niinpä ruokimme kalat yhdessä.Kuvassa oikealla oleva kala on muutoin harvinaista lajia Muranosta. Sen hoitaminen onkin varsin tarkkaa. Toisen kalamaljan kala on tavallisempi kultakala, joka on joskus lähtenyt mukaamme Keski-Euroopasta.

- - -

Pets with Scales

As you have probably noticed, our home is full of all kinds of pets. And to be honest, we also have two fishes with their bowls. Victoria Björnhufvud wanted to learn how to take care of them, so we fed them together.

The fish on the right is of rather rare species from the island of Murano and requires extra careful care. The other fish is more ordinary goldfish from somewhere Central Europe.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Olivia!

Mikä rusettikaulaisen kissan nimi on? On jäänyt huomaamatta...

t. Jutta

Alberto kirjoitti...

Ei ole kissa, on pupu. Pupu lähti matkaamme Tampereelta syyskuussa ja päätti muuttaa luoksemme asumaan. Kaveri on sen verran vähäpuheinen, ettemme vielä tiedä edes hänen nimeään. Kutsumme häntä siis Pupuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on se, mistä oli tänään puhetta:
http://www.djtees.com/tshop/store/index.asp

Tuula

Anonyymi kirjoitti...

Oi, anteeksi! Kun tarkemmin katson, näyttää eläin pikemminkin pupulta!

Jutta