sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Avoimet ovet Alberton keittiössä

Pähkäilimme hieman toivomusta saada julkisuuteen hieman enemmän Alberton valmistamien ruokien ohjeita ja tulimme siihen tulokseen, että ruokaohjeille on kätevintä perustaa oma blogi. Jotkut toivoivat, että Alberto olisi kertonut ruokaohjeitaan minun blogini yhteydessä, mutta emme halunneet täyttää tätä blogia enää enempää ruualla, koska on niin paljon muutakin kerrottavaa.

Ruokaohjeet löytyvät helposti, sillä sivupalkissani on linkki suoraan Alberton blogiin, jonka nimi on Alberto Orson keittiössä. Alberto on lisännyt sinne jo parin pääsiäisherkkumme ohjeet, ja lisää reseptejä on luvassa. Kovin tosissaan hän on bloginsa kanssa – sen ulkoasuakin on tuunattu päivätolkulla. Ruokaohjeet julkaistaan suomeksi ja englanniksi. Herkkuhetkiä vain teille kaikille!- - -

Alberto’s cooking secrets revealed

From time to time you, my dear readers, have been requesting the recipes for the dishes prepared by Alberto. After thinking about it for a while, we decided that Alberto will create a new blog for these recipes. We know some of you would have preferred to see the recipes as part of my blog but having them here would over-burden this blog with food and cooking topics – and there is so much something else to report here, too.

You will find the recipes easily by following the link in the sidebar. Alberto has already published a few recipes from our Easter menu and there is more to follow. He has been so anxious about his own blog – the look and the feel of the blog has been painstakingly fine-tuned for days. The recipes will be published in Finnish and in English. Bon appetit!

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Terveiset Tampereelta ilma oli kaunis ja nautimme teatteri esityksesta alivuokralainen siinä sai nauraa se oli niin niin ihka huvittava. Nukkekoti Jie

Harmi emme saaneet kuvat esitystä.

tiina/käsin tehty kirjoitti...

Mahtavaa!!!