sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivä

Koska tänään on äitienpäivä, oli varsin aiheellista piipahtaa vanhan harmaapäänallen ja erityisesti hänen muorinsa luona. Viemisiäkin piti tietysti olla, joten muori sai tämän pitkään ja hartaasti kyhätyn Tilda-kotienkelin:Lahja taisi olla mieluinen, koska vanhan harmaapäänallen muori näytti varsin liikuttuneelta saadessaan sen. Enkeli sai siis uuden kodin, ja kovasti se näytti hämmästelevän tilannetta.

Tein muorille myös kortin. Siinäkin oli hieman Tilda-aineksia – ne kun ovat takuuvarmasti suloisia.Vanhan harmaapäänallen muori oli laittanut meille ruokaa, ja tapansa mukaan hän oli huolissaan siitä, miten ruoka maistuisi (vaikka siinä ei koskaan ole ollut mitään valittamista).

Aloitimme fetasalaatilla ja graavilohella, ja pääruuaksi oli kermaperunoita ja - Alberton suureksi ihastukseksi - makkaroita. Muori oli hankkinut makkarat lakon hävittämiä lihoja korvaamaan ja oli hädissään siitä, miten ne maistuisivat. Mutta kenelle lihanystävälle nyt eivät lammas- ja buffalomakkarat maistuisi?- - -

Mother´s Day

As it was the Mother’s Day today, paying a visit to Old Grey Bear and especially his Missus was more than due. As a Mother’s Day present we brough a self-made Tilda angel and a card. As usual, the lunch was plentiful: feta salad, salmon and creamy potatoes. Because of the strike of the Finnish Food Worker’s Union, the fresh meat is disappearing from the stores and therefore Missus had bought lamb and buffalo sausages as substitute. Needless to say, Alberto welcomed this change wholeheartedly, and so did everyone else, too.

1 kommentti:

Paula, Rakkauden talossa kirjoitti...

Iiiih, onpas blogissasi kiva idea!! Hauskaa!