keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Fanielokuvaa tekemässä: Jälkinäytös

Jokunen viikko elokuvaprojektimme valmistumisen jälkeen Victoria ja Freija tulivat jälleen kerran leikkimään Viivin kanssa. Kesken leikkien posti toi Jyväskylän Science Fiction Seura 42:n lehden Alienistin. Victoria ja Freija nappasivat sen nopeasti hoteisiinsa ja menivät olohuoneeseen lukemaan sitä. Hetken kuluttua sieltä kuului huuto:
- Hei! Me ollaan lehdessä!

Alberto ja minä ryntäsimme olohuoneeseen. Ja niin tosiaan oli – meidän elokuvantekoamme oli esitelty Alienistissa sivutolkulla.Hetken hämmästeltyämme asiaa Alberto sai oivalluksen.
- Epäilenpä, että puumarouvalla ja hänen nuorikollaan on jotain tekemistä tämän asian kanssa, hän sanoi. - Muistaakseni he kuuluvat lehden toimituskuntaan.

Katsoimme asian selvitetyksi ja keskityimme lukemaan tekstiä. Lopulta Alberto totesi tyytyväisenä:
- Kyllähän siinä kaikki tekniset yksityiskohdat ovat kohdillaan.
- Jättetrevligt! vahvistivat Victoria ja Freija.- - -

Making a movie – Epilogue


A few weeks after the premiere of Victoria's and Freya's movie, the postman brought us the latest issue of Alienisti, the fanzine published by the Science Fiction Society #42 of Jyväskylä. Victoria and Freya had once again come to play with Vivian and they were very interested in the fanzine when they saw it. After carefully reading it for a while, they suddenly shouted:
- Hey, we're here in the magazine!

Alberto and I rushed immediately to the living room to see what was going on. And behold – there was indeed an article in Alienisti covering our movie project to the last detail. After a moment of awe and confusion, Alberto got the clue:
- I am quite sure that this has something to do with Mrs. Cougar and her young fiancée, as I seem to recall that they were somehow involved in the editorial board of this publication.

Alberto's theory sounded plausible, so we considered the mystery solved and proceed reading the article.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No mutta olemme iloisia jos artikkeli oli edukseen, sillä sen se ansaitsikin. Kaikenkaikkiaan lehti oli tavattoman edustava, ja antoi heinon kokonaisksityksen elokuvanteon eri puolista.
Ehkäpä meidän pitäisi pitää pieni lehdentarkastelutilaisuus lähiaikoina!
Puumarouva ja nuorikko