sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Karhukin voi olla juustohiiri

Lauantai-iltana päätimme järjestellä eteemme juustotarjottimen ja rentoutua sen ja viinilasillisen ääressä. Keräsimme juustot tarjottimelle ja minä kaivoin esiin punaviinipullon. Alberto haki puolestaan leikkuulaudalle chilipalkoja.



- Tekisikö sinun mielesi vielä chilisalsaa? Alberto kysyi, kun katsoin chilejä hämmästyneenä.
- Ehkä ei, se kävisi paremmin tortillojen kanssa, vastasin.
- Ajattelin vain, kun pari päivää sitten sanoit, että sinun tekee niin kovasti mieli chiliä, Alberto perusteli.
Voi Alberto-kultaa! Jätimme kuitenkin salsan valmistamisen toiseen kertaan. Juustot maistuivat ilman sitäkin herkullisilta.



Erikseen pitää mainita, että mukana oli myös latvialaista kuminajuustoa (juustolautasella ylhäällä vasemmalla) ja samaisesta Baltian maasta tuotua savujuustoa (alhaalla oikealla).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten kyseessä on juustokarhu, Ursus Formaticum! :) Nuo juustot kelpaisivat kyllä minullekin.

Olivia Orso kirjoitti...

Hei Salla!

Taitaa minun ja Alberton laji olla melko pitkälle Ursus Formaticum, sen verran juustohulluja nalleja olemme. ;) Voin paljastaa, että Alberton erikoisin suosikki on kirsikkajuusto. :)