torstai 29. tammikuuta 2009

Aiheellista kakunsyöntiä

Olimme Alberton kanssa iloisesti yllättyneitä, kun blogini kävijämäärä nousi tiistaina 5000:een. Alberto totesi, että on kakkukahvien paikka. Siksi suuntasimme kaupungille ja tietenkin – Nallekahvioon!Ihan oikeasti kahvion nimi on Wilhelmiinan konditoria, mutta koska sen ikkunassa pyllähtelee nalleja…… kutsun sitä aina Nallekahvioksi. Sieltä saa erinomaista fetalla täytettyä rieskaa, mutta koska olimme lähteneet kakkukahveille, keskityimme tarkastelemaan kakkuvitriiniä.Tiramisukakku alhaalla vasemmalla ja marjahyydykekakku keskellä ylhäällä vaikuttivat todella houkuttelevilta. Valitsin kuitenkin palan appelsiinihyydykekakkua. Sen seuraksi otin cappuccinoa, sillä olimme kakkukahveilla aivan aamusta.Alberto valitsi vähemmän yllättävästi: hän otti sacherkakkua ja Herra Hakkaraisen päärynälimonadia.Nallekahvio on siis siitäkin hauska, että se myy Laitilan virvoitusjuomatehtaan tekemiä limonadeja, joissa on hassu vanhanajan korkki.

Kakut olivat mainio aamupala. Nyt vain odottelemaan blogille lisää kävijöitä, jotta pääsee valitsemaan lisää kakkupaloja.

P.S. Joku saattaa ihmetellä, etten järjestä juhlan vuoksi arvontaa. Olen kyllä alkanut tehdä arvontaan tulevaa palkintoa, mutta ajattelin arpoa yllätyksen vasta sitten, kun blogini täyttää vuoden. Se tapahtuu maaliskuun lopulla.

Ei kommentteja: