keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ensi-ilta Cinema Orsossa

Eilisen Olivian nimipäivän kunniaksi on oivallista juhlia myös Cinema Orson uutta ensi-iltaa ja OrsoTV-YouTube-kanavamme avajaisia. Kuten viimeksi lupasinkin, saatte nähdä Alberton kuvaamaa ja leikkaamaa kaitafilmikuvaa Ranuan pikkujääkarhusta sekä myös hieman läheisemmistä sukulaisistamme. Video löytyy siis YouTubesta, ja sen voi tietenkin katsella myös tästä:- - -

A new movie

There was a premier of a new Cinema Orso production - a nature documentary about the bears of Ranua - to celebrate my name day yesterday. As I promised in my last blog entry, Alberto has now made it available also for wider audience. So, without any further ado, point your browser to our brand new YouTube channel OrsoTV to see the film, or alternatively, you can watch it here above, too!

4 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Tuli mieleen tälläinen puhelinkeskustelu:

Hätäkeskus: Hätäkeskus.
Eläinhoitaja: Voisitteko lähettää palomiehet auttamaan karhun alas puusta?

Ei vaiskaan, hyvin kävi selväksi, miksi karhua ei kannata kiivetä karkuun puuhun :-)

Kerrassaan mainioita nuo pikkujääkarhun touhut :-D

Jutta kirjoitti...

Herkullisia kesäruokia! Oletteko keskiaika markkinoilla ensi viikonloppuna?

Olivia Orso kirjoitti...

Hei Jutta! Emme ole tänä vuonna menossa Turkuun keskiaikamarkkinoille. Sen sijaan lennämme sunnuntaina kilttien ja haggiksen maille. ;)

Jutta kirjoitti...

Heippa! Kysymys tuli vahingossa liian alas, mutta onneksi huomasit;D Me ollaan menossa ensimmäistä kertaa markkinoille, joten siksipä kyselin. Mukavaa lomaa teille ja toivon mukaan aurinkoa riittää meillekin!