sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Mysteerimatka

Muistatte ehkä Alberton vihjauksen siitä, että hänellä olisi vielä lippuja Les Miserablesiin. Niinpä ei tullut varsinaisesti yllätyksenä, että hän alkoi jälleen touhottaa.
- Laukut on pakattava, rakkaani, hän selitti hyvin vakavana eräänä aamuna. - Les Miserables lähestyy.
Kun en osannut sanoa siihen mitään, Alberto jatkoi:
- Koska Les Miserablesia ei enää esitetä Suomessa, meidän on matkustettava ulkomaille nähdäksemme sen. Pakkaa mukaan kesävaatteet, siellä on lämmintä.
- Entä Viivi? Hän on nyt niin innostunut rullalautailusta, että lauta pitäisi varmaankin ottaa mukaan, minä mietin.
- Lauta otetaan ilman muuta mukaan, sillä olemmehan menossa paikkaan, jossa nykymuotoinen skeittaus oikeastaan keksittiin. Viivi viihtyy varmasti, vaikkei aivan vilkkaimmille kaduille rullalaudalla olekaan asiaa, Alberto vastasi.

Matkakohteemme jäi siis minullekin vielä arvoitukseksi. Viivi tosin päätti jäädä kotimaahan, kun kuuli, että hänen pitäisi istua lentokoneessa kiltisti paikallaan monta tuntia. Niinpä hän päätti mieluummin mennä rullalautoineen pitkäksi aikaa yökylään Björnhufvudeille.Me puolestamme suuntasimme jälleen kerran lentokentälle. Alberto on pysynyt edelleen salaperäisenä matkakohteemme suhteen, joten odotan jännityksellä, mistä vielä itseni löydänkään...

Ei kommentteja: