tiistai 24. kesäkuuta 2008

Kolme yötä ilman Albertoa

Alberto on tänään lähdössä työmatkalle Cambridgeen. Hän ottaa matkaan uuden matkalaukun, jonka on valmistanut luottovaatettajamme – häneltä löytyy muitakin kuin ompelutaitoja. Itse liimasin hieman matkailumerkkejä laukkuun, jotta näyttäisi siltä, että Alberto on kokenut matkailija, kuten hän onkin, vaikkei olekaan aivan kaikissa merkkien esittelemissä paikoissa käynyt.

Matkaanlähtökuvassa näette myös vilauksen kuististamme. Meillä on vihreä ovi, joka on saanut innoituksensa Irlannin monivärisistä talonovista.Alberto palaa työmatkaltaan vasta myöhään perjantai-iltana. Lentokentältä hän kiiruhtaa Turkuun, jossa itse asiassa odottelen häntä. Menemme katsastamaan Turun keskiaikatapahtuman. Sitä ennen ehdin käydä Helsingin Kaisaniemessä katsomassa Nightwishia. Mutta ikävä Albertoa tulee varmasti, vaikka minulla niin paljon omaa ohjelmaa onkin.

1 kommentti:

Alberto kirjoitti...

Terveisiä täältä Cambridgesta. Päivät ovat kuluneet Homerton Collegen käytävillä ja viheriöillä pyöriessä. Iltaohjelmaakin meille on järjestetty niin paljon ettei juuri muuta ole kerennytkään - eilen oli juhlaillallinen ja tänään meille järjestettiin oma elokuvanäytös. Huomenna on edessä vielä viimeinen rutistus ja sitten kiireesti lentokentälle että ehdimme illaksi takaisin koto-Suomeen. Sitten nähdään taas, Olivia!