tiistai 3. maaliskuuta 2009

Hiihtolomamuisteloita

Oi voi, hiihtoloma pääsi loppumaan! Ehkä on kuitenkin soveliasta muistella sitä vielä hetken. Teimme Alberton kanssa nimittäin kaikenlaista mukavaa.

Kävimme katsomassa Bolt-elokuvan 3D-version.Minä en ollut ennen nähnyt kolmiulotteista elokuvaa, joten kokemus oli aika erikoinen. Välillä tuntui, että valkokankaalta lensi jotain päin kasvoja. Bolt olisi sitä paitsi ollut erikoinen koira kaksiulotteisenakin. Elokuva oli välillä jännittävä, välillä surullinen, mutta kokonaisuutena aika suloinen kokemus. Boltin lisäksi katsoimme lomalla melkoisen määrän muitakin elokuvia lähinnä kotona dvd-laitetta apuna käyttäen.

Lomalla saimme myös maistella Alberton tekemiä herkkuja. Hän oli kunnianhimoinen ja päätti valmistaa sekä sushia että pizzaa. Ensiksi hän kääri leväkääröjä ja teki nigirikakkuja.Loman loppupuolella Alberton Margherita-tuska kävi ylivoimaiseksi ja hän teki meille aitoa italialaista pizzaa.Ah, kunpa sitä olisikin vielä hieman jäljellä…

Lomalla kävimme myös vanhan harmaapäänallen muorin lihapadan äärellä. Yllätykseksemme huomasimme, että joku oli rakentanut mainion lumilinnan vanhan harmaapäänallen ja hänen muorinsa talon pihaan.Lumilinnan muurilla oleva hirviön pää...... oli minusta hieman pelottava, mutta Alberto piti minua kädestä kiinni, joten selvisin siitäkin kauheudesta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siinä sitten muoriseni laittoi keitot kiehumahan, kattilat kamuamahan. Leipoi siitä leivät suuret, suuret talkkunat taputti, hyvän rahvahan varaksi, virahitten syötäviksi, Kalevalan päivän vuoksi, juhlan suuren kunniaksi.

Hienot näyttävät olleen hiihtolomaviikon antimet, mutta mutta mitenkäs ei ole ollenkaan muisteloita hiihtämisen jalosta harrastuksesta ....

Terveisin

Vanha harmaapäänalle

Olivia Orso kirjoitti...

Hmm, meiltä jäi Alberton kanssa tämä hiihtäminen väliin... Virallisestihan tämä loma taitaa olla talviloma... Se ei siis sisällä pakollista hiihtoa. Aika huono puolustus, mutta onpa kumminkin jonkinlainen.

Alberto kirjoitti...

Meillä kotona Italiassa talvilomaviikko tunnetaan nimellä "la settimana bianca" eli valkoinen viikko - ei siinä hiihtämisestä mitään puhuta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kolmiulotteinen Bolt oli tosiaan aika mainio leffa! Alkuun vähän mietitytti, että mitä tästä nyt tulee, koska seurassani oli 7-vuotias veljenpoika, mutta kyllähän se tarina oli lopulta aivan upea! Mielellään menee katsomaan muitakin 3d-elokuvia tämän kokemuksen jälkeen!!! Vaikka tosiaan tuntui että sieltä tulee oikeasti jotain valkokankaalta päin naamaa!
t.stadinalle täällä pitkästä aikaa