
Alberto oli hieman huolissaan siitä, että keitti perunat liian kypsiksi. Hän oli niin tohkeissaan Oktoberfestistään, että niin pääsi käymään. Onneksi Alberto sitten rauhoittui. Perunasalaatista tuli sitä paitsi maittavaa joka tapauksessa.
Herkullisen perunasalaatin Alberto valmisti näin: Hän pilkkoi perunat ja sekoitti niiden joukkoon viinietikkaa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja hitusen sokeria. Salaatin päälle hän laittoi ruohosipulia ja basilikaa. Tavallinen sipuli jäi suunnitteluista huolimatta salaatista pois, mutta sekään ei makua haitannut.
Perunasalaatin lisäksi Alberto kasasi lautaselle – tietenkin – makkarat sekä hapankaalia ja herkkukurkkua. Koko annos oli lopulta tämän näköinen:

Tunnelma oli kovin saksalainen ja viehättävämpi kuin Hofbräuhausissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti