sunnuntai 7. joulukuuta 2008

”Mä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun…”

Palatkaamme vielä hetkeksi pari viikkoa sitten Helsingissä olleille Nukke- ja nallemarkkinoille. Älkää luulkokaan, että selvisin sieltä niin, että olisin ostanut vain yhden ovikranssin.Olin oikein odottanut, että pääsen ostamaan Wooperin tekemiä astioita, sillä olen ihastellut niitä netissä. Kuten näette, ostin kukkaruukkuja, uunivuokia, Maria-skoolin, pienen maljakon, ison ihanan kannun ja teekupin, jonka annan Albertolle. Kukkaruukkuihin on tarkoitus istuttaa kukkia piakkoin. Ajattelin valkoista joulutähteä ainakin yhteen ruukuista. Maria-skooli täyttyy ennen joulua toivottavasti englanninlakritsalla.

Luettuani Stravaganzan loppuun jouduin oitis tarttumaan R.L. Stevensonin kirjaan Tohtori Jekyll ja herra Hyde.Niinpä. Meillä on taas uusi koira. Se on aivan ihana ja erittäin hyväkäytöksinen. Myös Hannan kennel oli paikalla Nukke- ja nallemarkkinoilla ja tämä koira seurasi minua kotiin. Sillä oli kova halu tulla mukaani, sillä se ei välittänyt yhtään lumipyrystä, jossa tuskin näki eteensä ja joka pyöri Helsingissä koko tuon päivän. Koira oli myös erittäin rauhallinen, vaikka juna myöhästyikin kotiin lähtiessä tunnin. Annoin koiralle nimeksi Dana erään Scullyn mukaan. Ostin markkinoilta myös kaksi Autio-lasilintua. Ne ovat niin kovin suloisia, että kirjan lukeminenkin vaikeutuu, kun tekee koko ajan mieli ihastella niitä.

Niin, mutta miksi siis minun oli heti tartuttava uuteen kirjaan. No, paitsi että lukeminen on niin mukavaa niin myös siitä syystä, että olen perustanut lukupiirin kahden rokkikeikoilla tutuksi tulleen karhuneidon kanssa. Heidän nimensä ovat Goot ja Ti ja he ovat tulossa varsin pian vierailemaan luonani.

4 kommenttia:

Tippaliisa kirjoitti...

Hei!
Kyselit Wooperin blogissa sisalnarusta, ostin Robinhoodista, metritavarana siellä myynnissä. Robinhood kuuluu Tokmanni-ketjuun.

Tosi kauniita astioita olet ostanut. =O)

Olivia Orso kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytynee minunkin yrittää tehdä olkipukki. Meillä ei nimittäin ole kovinkaan montaa joulukoristetta vielä.

hannajaleijona kirjoitti...

Hei Olivia!
Olenpa iloinen, että koira pääsi juuri sinun luoksesi asumaan. Olen blogisi vakiolukija ja tarinasi ovat monesti ilahduttaneet minua. Kiitos siis kirjoituksistasi ja kuvistasi!

Olivia Orso kirjoitti...

Heipä hei Hanna!

Kyllä Dana on saanut meiltä hyvän kodin. Paremmin käyttäytyvää koiraa tuskin voisi myöskään löytää. On myös mukava kuulla, että pidät blogistani. Tarkoitus onkin, että postaukset tuottaisivat lukijoille iloa. Minusta puolestaan on hauska tietää, että sinäkin luet säännöllisesti blogiani. :)