maanantai 24. marraskuuta 2008

Säästökuuri odottaa…

Ihastelin tässä päivänä muutamana kaikkea matkoilta ostamaani, mm. Sissi-lautasta, jonka toin Wienistä, ja taalainmaanhevosta, jonka ostin Tukholmasta jo aikapäiviä sitten.Kovasti alkoi matkalle tehdä taas mieli, vaikka Italian-matkasta on vasta niin vähän aikaa. Aloin laskeskella rahojani, ja huomasin, että taloutemme on jokseenkin kuralla.Kipitin oitis kauppaan ja ostin säästöporsaan. Alberto saa laittaa siihen rahaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on kallista, matkailu varsinkin. Mutta toisaalta matkustaminen ja uusien mielenkiintoisten paikkojen tutkiminen on niin mielenkiintoista, että kannattaa säästää, että pääsee taas uudelle matkalle. Ja teidän matkat kuulostavat niin mielenkiintoisilta, että mielellään lukee matkakertomuksianne :-)
t.stadinalle

Ümberto kirjoitti...

Alberton täytyy nyt hillitä hieman Jethro Tull -vinyylien keräilyään, niin kyllä ne matkarahat siitä taas karttuvat kasaan.

T. Ümberto

Alberto kirjoitti...

Mamma mia! Eihän niihin levyihin nyt niin paljoa rahaa mene... ainakaan vuositasolla... tai siis... äh...

Anonyymi kirjoitti...

Alberto voisi myös tehdä jotain pienipalkkaisten nallejen eteen seuraavissa tupo-neuvotteluissa.

Gerda-täti

Alberto kirjoitti...

Voi voi sentään, kylläpä nyt asetetaan pienelle karhulle kauheita vaatimuksia. Enhän minä edes kuulu mihinkään liittoon että voisin olla mukana missään tupo-hupo-lupo-neuvotteluissa.