sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Sekä sukulaisia että nukkeja

Jyväskylän Taitokeskus Aiviassa oli tänä viikonloppuna nukke- ja nalletapahtuma. Siispä suuntasimme sinne Alberton kanssa. Heti ovella meitä oli vastassa joukko sukulaisia.



Tapasimme myös sukulaisen, joka oli niin paniikinomaisessa tilanteessa, ettei ehtinyt moikkaamaankaan. Se annettakoon hänelle anteeksi – olisin itse kirkunut täyttä päätä, jos olisin ollut hän:



Näytteillä oli monia kauniita nukkeja. Valitettavasti vanhimmat nuket olivat vitriinissä eikä niiden kuvaaminen oikein onnistunut. Mutta uudempia nukkeja näette näissä kuvissa:



Itseäni viehätti erityisesti tämä ilmeisesti huopainen tyttönukke:



Tapahtumassa oli myös työpajoja ja kaikenlaista ostettavaakin olisi ollut, mutta ostin vain pieniä sinisiä kukkanappeja, joille en vielä ole keksinyt selkeää käyttötarkoitusta. Myös nukke-esitelmää olisi ollut mahdollista mennä kuuntelemaan ja nukketeatteriesitystä katselemaan. Kokonaisuutena tapahtuma oli oikein sympaattinen.

- - -

There was a doll and teddy bear exhibition and fair at the Jyväskylä Crafts Center Aivia this weekend. We met a lot of our distant relatives including one with a dangerous-looking affair with a bee. Many beautiful dolls were on display as well.

Ei kommentteja: