maanantai 7. huhtikuuta 2008

Hui, hirveä hämähäkki!

Alberton kieroutunut huumorintaju alkaa olla minulle liikaa. Tänään hän toi minulle kauniin sydämenmuotoisen rasian, mutta kun hän aukaisi sen…Rasian sisällä oli hämähäkki! Alberto tietää, että pelkään kaikkea, jolla on kahdeksan jalkaa. Juoksin oitis saliin karkuun ja hyppäsin pöydälle.Albertolla meni aikansa lepytellä minut. Onneksi pöytämme kesti kuitenkin painoni.

Olemme innokkaita teenjuojia ja tilasimme uuden teepöydän (se on tuo, jonka päällä seison) Englannista. Sitä ei ole vielä käytetty kertaakaan, sillä se on maalaamaton. Olen suunnitellut maalaavani sen luonnonvalkeaksi ja tekeväni siihen koristekuvioita jollain toisella värillä, ehkä pronssilla. Itse asiassa saimme tämän pöydän tilatessamme kaksi pöytää. Englantilaiset lähettivät ensin väärän. He olivat sekoilleet omalla nettisivullaan, ja klikkasin tilaukseen vääränlaisen pöydän. Virhettään korjatessaan englantilaiset eivät halunneet lainkaan väärää pöytää takaisin. Nyt tuo toinenkin pöytä pitäisi maalata. En kuitenkaan aloita sitä urakkaa ennen kuin Alberto hankkii hämähäkilleen jostain terraarion.

Albertolla on ollut hieman yskää, ja minuakin on väsyttänyt ja heikottanut. Toivottavasti emme ole joutumassa flunssan kouriin…

Ei kommentteja: