torstai 10. heinäkuuta 2008

Hupsista vaan – taas mennään!

Alberto sai – jälleen – yllättävän työmatkamääräyksen. Nyt hän joutuu lähtemään puhumaan British Computing Societyyn Lontooseen. Huhhuh, taas sitä kökitään yksin kotona, ajattelin. Mutta ei! Alberto oli sitä mieltä, että vain yhden iltapäivän kestävä oleskelu Lontoossa on lähinnä naurettava. Siksi hän päätti ottaa minut mukaan ja viipyä Englannissa jonkin päivän pidempään. Jäi nimittäin viime kesänä mm. Towerin ja Imperial War Museumin tarkastelu hieman kesken. Lisäksi Lontoossa on tällä hetkellä mielenkiintoinen näyttely faarao Tutankhamonin haudasta löytyneistä esineistä.

Minulla ei siis ole kovin monta muuta vaihtoehtoa kuin pakata laukkuni, ottaa mukaan uusi käsilaukkuni ja hypätä aikaisin huomenaamuna British Airwaysin lennolle. Sitten seikkailenkin ympäri Lontoota – jonkin aikaa jopa yksikseni, koska en minä siitä Alberton puheesta siellä tietokonepaikassa mitään ymmärtäisi. Paljon hauskempaa – toivottavasti – on ajella metrolla ympäriinsä ja käydä esimerkiksi shoppailemassa ja katselemassa taidetta. Saa nähdä, mitä ehdin. Täytyy kuitenkin myöntää, että on mukavaa, että Alberto liittyy seuraani kiertelemään Lontoota hyvinkin pikaisesti.

Joka tapauksessa, lähtö matkalle on juuri edessä, joten on lopeteltava. Saas nähdä, jos vaikka Lontoosta ehtisi raportoimaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihanat laukut nalleilla on! Hyvää matkaa! -jj