maanantai 28. heinäkuuta 2008

Hollantilaisia hississä

Qstock-matkamme meni mainiosti. Kaikilla esiintyjillä tuntui olevan hyvä meininki, ja minä rokkasin mukana. Alberto otti hieman rauhallisemmin ja katsoi minua välillä kummastellen, mutta eipä tuo haitannut.

Tassujen päälle tuo festareilla olo kyllä ottaa. Niinpä päätimme Alberton kanssa käydä välillä hotellissa lepuuttamassa itseämme, kun lavoilla soitti hieman vähemmän kiinnostavia esiintyjiä. Hotellin hississä tapasimme pari mukavaa hollantilaista, joilla on yhtä lailla vaikeuksia hissin kerrospainikkeiden kanssa kuin meilläkin. Heidän nimensä olivat Sharon ja Robert.

Illalla törmäsimme samoihin hollantilaisiin uudelleen. Heillä näytti olevan hieman erikoinen ammatti: he ovat rock-tähtiä ja heillä on yhtye nimeltä Within Temptation. No, jos totta puhutaan, tiesimme tämän jo tavatessamme heidät hississä, koska olemme olleet heidän keikallaan jo kolme kertaa aiemminkin ja koska he olivat yksi syy lähteä Ouluun rokkaamaan. Alberto pääsi sitten toivottamaan heille hyvää keikkaa, kun lähdimme hissistä.

Keikalla Alberto hämmästeli minua jälleen. Mutta Alberto, jos Robert käskee hyppimään tai Sharon heiluttamaan käsiä, eikö silloin pidä tehdä niin?

Ei kommentteja: